ATOMOS Ninja Phone Case 15 Pro Max

ATOMOS Ninja Phone Case 15 Pro Max

Tuotekoodi: 127943

Kysy saatavuus

Toimituskulut alkaen 9,00 €
Tai nouto myymälästä 0 €

59,00 €

73,16 € (ALV 24 %)

Käytettäväksi Atomos Ninja Phone -puhelimen kanssa. Ninja-kotelon avulla voit liittää puhelimesi Atomos Ninja Phone -puhelimeen ja se tarjoaa vankan suojan mahdollisia vaurioita ja kulumista vastaan. Sen kestävä rakenne suojaa iPhonea iskuilta ja naarmuilta ja mahdollistaa Atomosin lukituskaapelijärjestelmän käytön.
Atomos Ninja Phone Case 15 Pro MAX

Atomosin Ninja Case on välttämätön lisävaruste, joka on suunniteltu erityisesti iPhone 15 Pro MAX -puhelimen kanssa käytettäväksi. Tämä innovatiivinen kotelo varmistaa lukituskaapelijärjestelmän saumattoman käyttöönoton, mutta sillä on myös ratkaiseva rooli puhelimen suojaamisessa erilaisten aktiviteettien aikana.

Yhdistämällä Ninja Case -kotelon iPhone 15 Pro MAX -puhelimeesi saat mahdollisuuden ottaa lukituskaapelijärjestelmän turvallisesti käyttöön, mikä parantaa laitteen vakautta ja turvallisuutta. Tämä ominaisuus on erityisen arvokas ammatillisissa tai aktiivisissa ympäristöissä, joissa turvallinen kiinnitys on välttämätöntä.

Ninja Case tarjoaa vankan suojan mahdollisia vaurioita ja kulumista vastaan. Sen kestävä rakenne suojaa iPhoneasi iskuilta, naarmuilta ja jokapäiväiseltä kulumiselta.
ATOMOS Katso myös muut ATOMOS -valmistajan tuotteet
  • Tuotekoodi: 127943
  • Valmistaja: ATOMOS