Apple Thunderbolt -kaapeli

Apple Thunderbolt -kaapeli

Tuotekoodi: 10315

Vantaa: Kysy saatavuus
Jyväskylä: 2 kpl

Toimituskulut alkaen 9,00 €
Tai nouto myymälästä 0 €

31,00 €

38,44 € (ALV 24 %)

50cm Thunderbolt -kaapeli
VAIN DEMO JÄLJELLÄ

4K Ultra HD -televisiomonitori mm. 4K -editointiin! Messudemo. Takuu24kk. Uuden veroinen.

LG 55LA965W-television Ultra HD 4K resoluutio vie television tarkkuuden täysin uudelle tasolle. Se on neljä kertaa Full HD:tä tarkempi, tehden kuvasta uskomattoman eloisan ja tarkan. 55-tuumaisen television Edge LED -taustavalaistu IPS-paneeli varmistaa selkeät, luonnolliset värit sekä laajan katselukulman.
Televisiossa on CI+ -liitäntä maksu-tv-kanaville, ja teräväpiirtolähetyksiä vastaanottavat DVB-T2, DVB-S2 ja DVB-C HD -digivirittimet, joten se soveltuu jokaiseen kotiin. Siinä on myös seinäkiinnitysmahdollisuus VESA-standardin mukaisella telineellä.

LG Tru-ULTRA HD Engine on todellinen tehopakkaus, joka parantaa television ULTRA HD -skaalauksen laatua. Kun tavallisen tarkkuuden kuva muutetaan suuremmaksi, Tru-ULTRA HD Engine tuo kuvan laadun lähemmäksi todellista ULTRA HD -laatua. Television Triple XD Engine puolestaan varmistaa että kuvan väri, kontrasti ja selkeys ovat huipussaan.

LG:n Smart TV -sovelluksista löydät muun muassa seuraavat suosikit: Netflix, SF Anytime, Headweb ja Viaplay. Tuplaydinprosessori varmistaa, että sovelluksia on nopea käyttää. Älyominaisuuksia on helppo käyttää mukana tulevan Magic Remote -kaukosäätimen avulla, joka toimii myös yleiskaukosäätimenä.

Sisäänrakennetun WiFi-yhteyden ansiosta 55LA965W-mallissa on paljon huikeita ominaisuuksia mediantoistoon perinteisen USB:n lisäksi. Miracastin ansiosta siirrät multimediaa langattomasti esimerkiksi älypuhelimesta tai taulutietokoneesta televisioon. 2nd Display -toiminnon ansiosta TV lähettää televisiokuvan langattomasti iOS- tai Android -laitteeseen, jolloin voit katsoa televisiota kotona missä tahansa.

LG 55LA965W-television takuuaika on 24 kk.

Ominaisuudet:

Digivirittimet: antenni

APPLE Katso myös muut APPLE -valmistajan tuotteet
  • Tuotekoodi: 10315
  • Valmistaja: APPLE