Atomos is a video technology innovator. When we started just over a decade ago, we combined high-quality touchscreen monitors, removable storage and Apple ProRes to dramatically improve the quality of video captured by almost any camera. For the first time, videomakers could take the uncompressed output from their camera and store it in Apple’s professional, easy-to-edit format.

Atomos on videotekniikan uudistaja. Kun aloitimme hieman yli vuosikymmen sitten, yhdistimme korkealaatuiset kosketusnäytöt, siirrettävät tallennuslaitteet ja Apple ProResin parantaaksemme dramaattisesti lähes millä tahansa kameralla tallennetun videon laatua. Ensimmäistä kertaa kuvaajat saattoivat ottaa pakkaamattoman materiaalin kamerastaan ​​ja tallentaa sen Applen ammattimaiseen, helposti muokattavaan muotoon.

Uudet sukupolven nopeammat, kevyemmät, vahvemmat ja kirkkaammat tuotteet ottivat haltuun HDR:n, 4K:n ja jopa 8K:n. Nyt "Atomos" on tullut osaksi elokuvantekijän sanastoa.

Connectin avulla laajennamme näyttötallentimiemme ominaisuuksia lukuisilla pilvipohjaisilla työkaluilla ja palveluilla. Sisällöntuottajilla on nyt enemmän mielenrauhaa, koska heidän materiaalinsa tallennetaan samanaikaisesti kameraan, pilveen ja Atomos-tallentimeen. Ihmiset kaikkialla maailmassa voivat käyttää mediaa pilveen yhdistetyllä Atomos-laitteella.

Uudet verkkopalvelumme laajentavat fyysisten tuotteidemme ominaisuuksia ja antavat elokuvantekijöille ja videoiden tekijöille tärkeitä työkaluja kamerasta pilveen, yhteistyöhön ja katseluun, pilvieditointiin, live-monikameratuotantoon, langattomaan aikakoodiin ja suoratoistoon. Se on joustava tilauspohjaisten palveluiden ekosysteemi, joka voi kasvaa asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Teknologian ansiosta maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan ja yhdistää ihmiset ympäri maailmaa vapaa-ajan ja työn parissa. Media-ammattilaiset voivat olla luovempia, tuottavampia ja löytää paremman työn ja perhe-elämän tasapainon. Atomos suhtautuu myönteisesti näihin muutoksiin ja sitoudumme jatkamaan innovointia ja työympäristön parantamista – kaikille kanssamme työskenteleville sekä meille.

Katso Atomos tuotteet verkkosivuillamme tästä

Suosittuja tuotteita:

Atomos Ninja Ultra 5-inch HDR monitor-recorder

  • Kevyt, kestävä ja luotettava monitoritallennin
  • Edistykselliset valvonta- ja tallennusominaisuudet

Atomos SHOGUN ULTRA 7-inch HDR Monitor-Recorder 8K RAW

  • Kompakti ja kestävä alumiinirunko
  • Erittäin kirkas kosketusnäyttö HDR-materiaalin tallentamiseen ja katseluun

Atomos AtomX CAST 4xHDMI Switching & Streaming Dock for Ninja

  • Seuraa, tallenna, vaihda ja suoratoista samanaikaisesti

Miksi valita Atomos?

Atomos maksimoi kameroiden ja muiden tallennuslaitteiden täyden potentiaalin.

Lue lisää Atomoksen omilta sivuilta.

Tutustu laajaan Atomos-valikoimaamme ja löydä sopiva tuote tarpeisiisi. Avecom Suomilammi Oy on täällä varmistaakseen, että laitteesi pysyvät käyttövalmiina kaikissa tilanteissa!