Atomos Ninja, 5-inch, 1000nitHDR monitor-recorder
Atomos Ninja, 5-inch, 1000nitHDR monitor-recorder
Atomos Ninja, 5-inch, 1000nitHDR monitor-recorder
Atomos Ninja, 5-inch, 1000nitHDR monitor-recorder
Atomos Ninja, 5-inch, 1000nitHDR monitor-recorder
Atomos Ninja, 5-inch, 1000nitHDR monitor-recorder
Atomos Ninja, 5-inch, 1000nitHDR monitor-recorder

Atomos Ninja, 5-inch, 1000nitHDR monitor-recorder

Tuotekoodi: 125037

Kysy saatavuus

Toimituskulut alkaen 9,00 €
Tai nouto myymälästä 0 €

595,97 €

739,00 € (ALV 24 %)

Tulossa syyskuussa 2023
Tästä kevyestä ja kompaktista kameraan kiinnitettävästä monitoritallentimesta on tullut elokuvantekijöiden ja videosisällön tuottajien välttämätön työkalu sen uraauurtavien etujen ansiosta, joihin kuuluvat HDR ja kehittyneet valvontatyökalut sekä RAW-tallennus. Atomosin läheiset kumppanuudet tärkeimpien kameravalmistajien kanssa takaavat, että Ninja toimii moitteettomasti yhä useampien DSLR- ja peilittömien kameroiden kanssa.
Ninja on 5-tuumainen kevyt, kompakti kameraan asennettava 10-bittinen HDR-monitori, joka tallentaa jopa 4Kp60 ProRes-, ProRes RAW-, Avid DNx- ja H.265-koodekkeilla ja vahvistaa monitorointiominaisuuksia ja liitäntäominaisuuksia.
AtomIC-piirisarjalla ja uudella käyttöliittymällä AtomOS 11, joka optimoi muistinhallinnan, rakennettu Ninja asettaa uuden luovuuden standardin kaikenlaisille luojille. AtomOS 11 tuo luojille joukon upeita uusia ja kehittyneitä seuranta- ja tallennusominaisuuksia, kuten RecordAssist, PlayBackAssist, SegmentPro, ELZone, Arri False color.
Lisää Atomos Connect -moduuli Ninjaan, jotta voit jakaa Atomos-näytölläsi näkyvän muiden Connectiin liittyvien laitteiden, iPadien, Macien ja Apple TV -johtojen kanssa samoissa tiloissa tai missä tahansa maailmassa Atomos RemoteView -ohjelmassa. Tee Ninjasta vieläkin monipuolisempi yhdessä Atomos Connectin kanssa, jotta voit käyttää pilvipohjaisia työnkulkuja, kuten C2C:tä, Atomos Editiä ja Atomos RemoteViewta Atomos Cloud Studion kautta. Connectissa on myös 12G-SDI, langaton AirGlu-aikakoodi ja ohjaus, Wi-Fi 6 ja NDI. Atomosin läheiset kumppanuudet tärkeimpien kameravalmistajien kanssa varmistavat, että Ninja toimii moitteettomasti yhä useampien DSLR- ja peilittömien kameroiden kanssa.

Avainominaisuudet

Kevyt, kestävä ja luotettava laite, jossa on uusi puhdas ja moderni käyttöliittymä ja joka on yhteensopiva valtavan valikoiman HDMI-ulostulolla varustettujen kameroiden kanssa
Tallentaa jopa 4Kp60:een asti Apple ProRes-, Avid DNxHD- ja nyt myös H.265 (HEVC) -muodossa ja jopa 6Kp30:een asti Apple ProRes RAW-muodossa.
Uusi AtomOS 11 parantaa muistinhallintaa, parantaa reagointikykyä ja vapauttaa uusia toimintoja käyttöön
Jaa Atomos-näytölläsi näkyvät asiat muiden Atomos Connect -käyttäjien sekä Shogun Connectin, iPadien, Macien ja Apple TV:n kanssa langattomasti samoissa tiloissa tai missä tahansa maailmassa Atomos RemoteView*:n avulla.
Uudet työkalut tallentamisen ja toiston järjestämiseen etukäteen RecordAssist- ja PlayBackAssist-ohjelmilla.
Lisää kehittyneitä alan johtavia valvontatyökaluja yhdellä painalluksella: SegmentPro\\**, EL Zone, ARRI False Color lisätty yhdessä muiden valvontatyökalujen, kuten Vectorscopes, Zebra, Atomos False Color, Onion Skin jne. kanssa.
Sisäänrakennettu AtomX-laajennusportti, joka tarjoaa SDI-liitännän ja NDI-työnkulkujen ekosysteemin Atomos Connectin ja AtomX Castin avulla.
Lisää Atomos Connect, niin saat portin pilveen ja kaikki Atomos Cloud Studion edut.
Sama muotokoko kuin NinjaV, kaikki lisävarusteet ovat yhteensopivia uuden Ninja-sarjan (Ninja & Ninja Ultra) kanssa.
* vaatii Atomos Connectin **Tulossa syyskuussa 2023.
ATOMOS Katso myös muut ATOMOS -valmistajan tuotteet
  • Tuotekoodi: 125037
  • Valmistaja: ATOMOS