Atomos Ninja Phone Base Model
Atomos Ninja Phone Base Model
Atomos Ninja Phone Base Model
Atomos Ninja Phone Base Model
Atomos Ninja Phone Base Model
Atomos Ninja Phone Base Model

Atomos Ninja Phone Base Model

Tuotekoodi: 127941

Kysy saatavuus

Toimituskulut alkaen 9,00 €
Tai nouto myymälästä 0 €

399,00 €

494,76 € (ALV 24 %)

Atomos Ninja Phone on 10-bittinen videokoprosessori iPhone 15 Pro/Max -puhelimelle, joka tallentaa ammattikäyttöön tarkoitetuista HDMI-kameroista Apple ProRes- ja H.265-muotoon. iPhonen upea OLED-näyttö toimii erinomaisena etsimenä, jossa on Atomosin ammattimaiset videonseurantatyökalut. Käytä iPhonen 5G:tä ja Wi-FI:tä kamerasta pilveen -työnkulkuun ja suoratoistoon.
Atomos Ninja Phone on suunniteltu käytettäväksi iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max -puhelimien ja niiden upean OLED-näytön kanssa. Yhdessä se on tehokas yhdistelmä, jossa hyödynnetään Atomosin maailmanluokan osaamista Apple ProRes -koodauksesta ja Applen huippuluokan pii- ja näyttöteknologiaa ja luodaan maailman kannettavin ja yhdistetyin ammattikäyttöön tarkoitettu monitoritallennin.

Ninja Phone esittelee vallankumouksellisen tavan parantaa iPhonen ominaisuuksia ammattikäyttöön tarkoitetun kameran liitettävyydessä ja tuottaa upeaa HDR-visuaalista kuvaa suoraan Applen OLED-näytölle. Koodaamalla HDMI-signaalit ProRes- tai H.265-muotoon 10-bittisellä laadulla Ninja Phone välittää saumattomasti sisältöä mistä tahansa ammattikamerasta iPhone 15 Pro tai Pro Max -malliin USB-C:n kautta.

Suunniteltu iPhone 15:lle ja iPhone 15 Prolle
Massiivinen parannus sisäänrakennettuihin näyttöihin verrattuna
Koodaa kameran HDMI-signaalin ProRes- tai H.265-muotoon.
Suora suoratoisto iPhonen sisäänrakennetun 5G:n ja Wi-Fi 6E:n kautta
Kamerasta pilveen -toiminnot
Kevyt ja kirkas näyttö
Atomos Ninja Phone tarjoaa käyttäjälle tehokkaan tallentimen lisäksi myös erinomaisen monitorin, jossa on korkea 2 000 000:1 kontrastisuhde ja tuki Dolby Vision-, HDR10- ja HLG-standardeille. Se pystyy näyttämään 11 stopin dynaamisen alueen ja saavuttaa 1600 nitsin huippukirkkauden, joten se on ihanteellinen HDR-sisällön luomiseen ja ulkokatseluun. Atomosin tehokkaan ProRes-putken ansiosta kameran ulostulo näkyy iPhonen näytöllä nollaviiveellä, mikä mahdollistaa laadukkaan materiaalin reaaliaikaisen seurannan ja toiston. Käyttäjät voivat joustavasti tallentaa ProRes-koodatun videon paikallisesti .mov-tiedostoina tai transkoodata sen 10-bittiseksi H.265:ksi virtaviivaistettuja kamerasta pilveen -työnkulkuja tai suoratoistoa varten 5G- ja Wi-Fi 6E -yhteyden kautta. Video-ominaisuuksiensa lisäksi Ninja Phone integroi USB-C-keskittimen, joka tukee ulkoisia iPhone-lisävarusteita, kuten langattomia mikrofoneja, saumatonta ammattimaista äänen ja videon synkronointia varten. Se tarjoaa monipuolisia virtalähdevaihtoehtoja, mukaan lukien yhteensopivuus tavallisten NP-sarjan akkujen, akunpoistolaitteen tai USB-C 5V/3A -tulon kanssa, mikä takaa iPhonen jatkuvan toiminnan pitkien kuvausten aikana. Ninja Phonen ja iPhonen hallinta on vaivatonta erillisellä Ninja Phone -sovelluksella, joka on ladattavissa App Storesta. Sovellus tarjoaa intuitiivisen hallinnan molemmille laitteille ja mukautuu saumattomasti 9:16-muotokuvatilaan optimoitua sosiaalisen median sisällön luomista varten.

**Ylitysturvalliset lukituskaapelit **

Kestävyyttä ja luotettavuutta varten suunnitellussa Ninja Phonessa on kestävä lukitusjärjestelmä HDMI- ja USB-C-kaapeleille, mikä takaa turvallisen ja vakaan yhteyden. Atomosin lukituskaapeleilla. myös tavallisia kaapeleita voidaan käyttää. Ninja Phone on älykkäästi suunniteltu kahteen osaan: Ninja Phone -videoprosessori ja sovitinkotelo. Adaptor Case tarjoaa turvallisen kiinnikkeen, jolla Ninja Phone voidaan kiinnittää iPhoneen. Tämä järjestely takaa myös tulevan fyysisen yhteensopivuuden. Jos tulevat iPhonen fyysiset ominaisuudet muuttuvat, tarvitset vain uuden kotelon.

Kevyt paino

Kehittyneistä ominaisuuksistaan huolimatta Ninja Phone on kompakti ja kevyt, sillä se painaa yksinään vain 95 g ja yhdessä iPhone 15 Pro -puhelimen kanssa 335 g. Tämä kannettavuus tekee siitä ihanteellisen kumppanin liikkeellä oleville sisällöntuottajille, jotka vaativat ammattitason video-ominaisuuksia tinkimättä liikkuvuudesta tai suorituskyvystä.
ATOMOS Katso myös muut ATOMOS -valmistajan tuotteet
  • Tuotekoodi: 127941
  • Valmistaja: ATOMOS