Atomos Ninja Ultra 5-inch HDR monitor-recorder
Atomos Ninja Ultra 5-inch HDR monitor-recorder
Atomos Ninja Ultra 5-inch HDR monitor-recorder
Atomos Ninja Ultra 5-inch HDR monitor-recorder
Atomos Ninja Ultra 5-inch HDR monitor-recorder
Atomos Ninja Ultra 5-inch HDR monitor-recorder
Atomos Ninja Ultra 5-inch HDR monitor-recorder

Atomos Ninja Ultra 5-inch HDR monitor-recorder

Tuotekoodi: 125038

Kysy saatavuus

Toimituskulut alkaen 9,00 €
Tai nouto myymälästä 0 €

797,58 €

989,00 € (ALV 24 %)

Tulee syyskuussa 2023
Ninja Ultra on harppaus eteenpäin kuvaustekniikassa. Saat kaikki Ninjan monitorointi-/tallennustyökalut ja -ominaisuudet, mutta yhdessä Atomos Connectin kanssa se avaa lukuisia erittäin tehokkaita pilvityönkulkuja, kuten kaksoistallennuksen ProRes RAW/H.265 Camera to Cloud -palvelua varten, automaattisen tiedostonimien yhteensovittamisen elokuvakameroiden kanssa ja 4K H.265:n välittömään julkaisuun pilvestä. Atomosin läheiset kumppanuudet tärkeimpien kameravalmistajien kanssa varmistavat, että Ninja toimii moitteettomasti yhä useampien DSLR-, peilittömien ja elokuvakameroiden kanssa.
Ninja Ultra on edistysaskel kuvaustekniikassa, joka tallentaa näkemyksesi ProRes RAW -muodossa jopa 8K 30P, 6K 60P & 4K 120P -formaatissa ja tarjoaa täyden koodekkivalikoiman ProRes RAW, ProRes, DNxHD & H.265 (HEVC) . Ninja Ultra on rakennettu uudella käyttöjärjestelmällä AtomOS 11, joka sisältää uusia ja eksklusiivisia valvonta- ja tallennusominaisuuksia, jotka tuovat luovuuden elämään jokaisessa projektissa, elokuvasta sosiaaliseen mediaan. RecordAssist ja PlayBackAssist kattavat ennalta sovitut tai etäkuvatut otokset , kun taas parannetut väärävärityökalut, kuten Arri False Color tai EL Zone, vastaavat nykypäivän tekijöiden tarpeita. Yhdessä Atomos Connectin kanssa se avaa erittäin tehokkaat pilvityönkulut, mukaan lukien kaksoistallennus ProRes RAW/H.265 kamerasta pilveen ja 4K H.265 välitöntä julkaisua varten pilvestä, sekä SDI Cine -ominaisuus, jolla voidaan automaattisesti sovittaa yhteen ARRI-, Canon-, RED- ja Sony SDI-kameroiden tiedostonimet, aikakoodi ja tallennuslaukaisin. Jaa Atomos-ruudulla näkyvä sisältö muiden Atomos Connect -käyttäjien sekä Shogun Connectin, iPadien, Macien ja Apple TV:n kanssa langattomasti samoissa tiloissa tai missä tahansa maailmassa, ja laitteiden välinen ääniyhteys on täysin mahdollista mukana toimitetun Atomos RemoteView* -ominaisuuden avulla. Nämä uudet ominaisuudet lisäävät Ninja Ultra -mallin monipuolisuutta entisestään, sillä ne tarjoavat ammattimaisia I/O-vaihtoehtoja monille kameroille 12G-SDI, langaton AirGlu-aikakoodi ja -ohjaus sekä jopa 4K NDI - aina aloittelevan tason peilittömistä kameroista uusimpiin kompakteihin elokuvakameroihin ja huippuluokan ammattilaiskameroihin. Ninja Ultra tukee WiFi 6E:tä, joka tehostaa pilvivideotyönkulkuja tarjoamalla vakaamman yhteyden. Atomosin läheiset kumppanuudet tärkeimpien kameravalmistajien kanssa takaavat, että Ninja Ultra toimii moitteettomasti yhä useampien DSLR-, peilittömien ja elokuvakameroiden kanssa.

Avainominaisuudet

Kevyt, kestävä ja luotettava monitoritallennin, jossa on edistykselliset valvonta- ja tallennusominaisuudet.
Tallennus ProRes RAW -muodossa jopa 8K 30P, 6K 60P & 4K 120P asti.
Joustava koodekin valinta - ProRes RAW, ProRes, DNxHD & H.265 (HEVC) - kaikki ilmaiseksi!
Kaksinkertainen RAW-tallennus kamerasta pilveen -työnkulkuja varten - kaappaa 4Kp60 ProRes RAW & H.265 samanaikaisesti *
SDI Cine - uusi ominaisuus, joka mahdollistaa automaattisen tiedostonimien, aikakoodin ja tallennuslaukaisimen yhteensovittamisen ARRI-, Canon-, RED- ja Sony SDI-kameroista.
Uusi AtomOS 11 parantaa muistinhallintaa, parantaa reagointikykyä ja avaa uusia ominaisuuksia.
Julkaise suoraan pilvestä 4K H.265 Camera to Cloud -tilan avulla*
Nopeampi ja vahvempi liitettävyys Wi-Fi 6E*:n avulla.
Jaa Atomos-näytölläsi näkyvä sisältö muiden Atomos Connect -käyttäjien sekä Shogun Connectin, iPadien, Macien ja Apple TV:n kanssa langattomasti samoissa tiloissa tai missä tahansa maailmassa Atomos RemoteView*:n avulla.
Lisää kehittyneitä alan johtavia valvontatyökaluja, kuten SegmentPro\\**, EL Zone, ARRI False Color, jotka on lisätty yhdessä muiden valvontatyökalujen, kuten Vectorscopes, Zebra, Atomos False Color, Onion Skin jne. kanssa.
Uusia valvontatyökaluja, joilla voidaan järjestää etukäteen tallennus ja toisto RecordAssist- ja PlayBackAssist-ohjelmilla.
Sama muotokoko kuin NinjaV, kaikki lisävarusteet ovat yhteensopivia uuden Ninja-sarjan (Ninja & Ninja Ultra) kanssa.
* vaatii Atomos Connectin **Tulee syyskuussa 2023.
ATOMOS Katso myös muut ATOMOS -valmistajan tuotteet
  • Tuotekoodi: 125038
  • Valmistaja: ATOMOS