Atomos Sun Dragon 5m LED-valonauha

Atomos Sun Dragon 5m LED-valonauha

Tuotekoodi: 127958

Kysy saatavuus

Toimituskulut alkaen 9,00 €
Tai nouto myymälästä 0 €

990,00 €

1227,60 € (ALV 24 %)

Atomos tuo Atomos Sun Dragon -valaisimellaan uuden tason edullisuuteen ja suorituskykyyn HDR-valaistuksessa. Suuritehoinen, 5 metrin LED-valonauha on täynnä tiheästi sijoitettuja LED-valoja, ja se tuottaa voimakkaan ja tehokkaan valonlähteen, joka on lähellä auringon koko spektriä ilman diffuusion tarvetta. Sun Dragon tarjoaa 5-värisen LED-rakenteen ja tarkan elektronisen ohjauksen ansiosta vertaansa vailla olevaa väritarkkuutta ja monipuolisuutta.
Atomos Sun Dragon 5m

Atomos Sun Dragon on ainutlaatuinen 3 cm paksu ja 5 m pitkä taivutettava LED-valaisin, jonka kirkkaus on 2000 lumenia päästä päähän ja jossa on kehittynyt RGBAW-malli, joka sisältää viisi eriväristä diodia - punainen, vihreä, sininen, keltainen ja valkoinen - joka mahdollistaa tarkan värisekoituksen. Sen CRI-arvo on 99 ja TCLI-arvo 98, ja se pystyy toistamaan lähes koko auringon spektrin, mikä minimoi jälkituotannon korjaustarpeen ja säästää aikaa ja resursseja.

Sun Dragon on joustava, ja se voidaan taivuttaa haluamaasi muotoon, ja se on helppo rullata kokoon, jos haluat valon, joka näyttää tavalliselta LED-paneelilta. Rakenne on IP68-luokiteltu, mikä tekee siitä pöly- ja vedenpitävän. Erinomaisesta suorituskyvystään ja pituudestaan huolimatta valo painaa vain 1 kg.

Langaton ja kaapeloitu liitettävyys
Mukana mukautettu ohjain
AirGlu-ohjattu
Bluetooth-yhteensopivuus sovellusten kautta tapahtuvaa ohjausta varten

Mukana toimitetaan aktiivinen ohjain, jossa on suuri näyttö, ja langaton/johdollinen DMX-kaukosäädin. Kirkkauden, värin, värisävyn ja RGB-kanavien perusasetukset sekä ryhmä- ja ryhmäohjaukset ovat käytettävissä Atomos AirGlu -laitteilla, kuten äskettäin julkaistulla Atomos Ninja Phone -puhelimella. Se on myös Bluetooth-yhteensopiva DMX-ohjausta varten iPad- ja iPhone-sovelluksista, ja se voi olla akku- tai verkkovirtakäyttöinen.

Keskeiset tekniset tiedot

Suuritehoinen, 5 metrin LED-valonauha
5-värinen LED (RGBAW)
Ei mikrovarjoja
Useita eri ohjausvaihtoehtoja
Painaa vain 1 kg
IP68-luokitus
ATOMOS Katso myös muut ATOMOS -valmistajan tuotteet
  • Tuotekoodi: 127958
  • Valmistaja: ATOMOS