Grass Valley EDIUS 11 Pro Upgrade from Edius X

Grass Valley EDIUS 11 Pro Upgrade from Edius X

Tuotekoodi: EP11-UGD-W

Vantaa: Kysy saatavuus
Jyväskylä: 1

Toimituskulut alkaen 9,00 €
Tai nouto myymälästä 0 €

149,00 €

184,76 € (ALV 24 %)

Edius Pro 11 päivityslisenssi Edius Pro X -versiosta
Päivityslisenssi versiosta X

Grass Valley EDIUS Pro 11 on jouheva editointiohjelmisto ammattilaiselle. Sen käyttäjiä ovat elokuvantekijät, videotoimittajat, YouTube-käyttäjät, yliopistot, lähetystoiminnan harjoittajat, elokuvastudiot, tuotantoyhtiöt ja valtion virastot.

EDIUS ei rajoita luovuutta ja tuottavuutta, sillä EDIUS mahdollistaa intuitiivisen ja nopean työn renderöinnin ja odottamisen sijaan – ylivertaisen järjestelmän vakauden ansiosta.

EDIUS tukee natiivisti uusimpia tallennusmuotoja, kameroita ja koodekkeja. Tämä mahdollistaa useiden 4K-materiaalikerrosten samanaikaisen käsittelyn reaaliajassa, mukaan lukien värinkorjauksen ja lisäsuodattimet.

EDIUS tarjoaa Background Rendering -toiminnon, joka tekee työnkulusta sujuvan, luovan ja käytännössä pysäyttämättömän. EDIUS tukee lisäksi High Dynamic Range (HDR) -tekniikkaa käyttäjäystävällisimmällä tavalla, mukaan lukien tuonti, muokkaus ja vienti, kuten mikään muu muokkausratkaisu. 64-bittinen ohjelma tukee myös AJA:n ja Blackmagic Designin kaltaisten valmistajien I/O-kortteja ja integroi saumattomasti olemassa olevat laitteistot. Lisäksi EDIUS sisältää parannetun Mync-ohjelman materiaalin ja muiden mediatiedostojen järjestämiseen ja jakamiseen.

EDIUSilla ei ole tilausmaksuja. Kun ostat sen, pidät sen, pysyvällä lisenssillä ilmaisilla päivityksillä koko EDIUS 11 -version käyttöiän ajan.

Kauttamme saat myös laajan valikoiman Edius Plugineja, jotka eivät löydy webistämme.
  • Tuotekoodi: EP11-UGD-W