Solidcom C1 Full Duplex Wireless 4 headsets intercom
Solidcom C1 Full Duplex Wireless 4 headsets intercom
Solidcom C1 Full Duplex Wireless 4 headsets intercom

Solidcom C1 Full Duplex Wireless 4 headsets intercom

Tuotekoodi: 119148

Kysy saatavuus

Toimituskulut alkaen 9,00 €
Tai nouto myymälästä 0 €

960,00 €

1190,40 € (ALV 24 %)

4 headsetin full duplex intercom
Hollyland Solidcom C1 Full Duplex -langaton intercom järjestelmä ei vaadi erillisiä lähettimiä tai vastaanottimia, vaan headsetit toimivat sellaisinaan yhdessä. Headsetit käyttävät 1.9GHz taajuutta ja kaksois-antennien avulla saavutetaan 350 metrin maksimikantama.

Iintercom-järjestelmä on helppokäyttöinen; headsetit pariutuvat automaattisesti päälle laitettaessa. Headsetien taajuusvaste on 150Hz - 7kHz, ja nissä AEC Acoustic Echo Cancellation -tekniikalla.. Intecom käyttää DECT 6.0 -salausta. Headsetit painavat vain 168 grammaa ja ne on valmistettu kestävästä PC-ABS -materiaalista. Luureissa on mukana on-ear- ja over-ear-pehmusteet. Akunkesto remote -headsetilla noin 10 tuntia ja master -headsetIilla on noin 5-6 tuntia.

Tässä setissä on yhteensä neljä headsettia.

Hollyland Solidcom C1 Full Duplex Wireless -järjestelmän käyttömahdollisuuksia on mahdollista laajentaa erikseen myytävällä Solidcom C1 Hub Base -yksiköllä. Järjestelmän yhdistäminen tietokoneeseen tai muihin laitteisiin ei ole mahdollista ilman Hub Base -yksikköä.

The Solidcom C1 full-duplex wireless intercom headset system, adopting the advanced DECT 6.0 technology, is Hollyland's first true wireless and self-contained headset communication solution with exceptional sound clarity. The system operates in the 1.9GHz frequency band, providing a reliable transmission range up to 1000ft (350m) radius (LOS).

In the box

1 × Master Headset (With Red Nameplate)
3 × Remote Headset (With Blue Nameplate)
1 × Charging Case
4 × Over-ear Leather Cushion
8 × Battery
4 × Microphone Cushion
1 × DC Adapter
4 × On-ear Foam Cushion
1 × USB Type-A to Type-C Cable
1 × Storage Case
1 × Quick Guide
1 × Warranty Card
HOLLYLAND Katso myös muut HOLLYLAND -valmistajan tuotteet
  • Tuotekoodi: 119148
  • Valmistaja: HOLLYLAND