Avecom Suomilammi ja Lafoy yhdistyvät 1.9.2024 alkaen jonka jälkeen saat kaikki palvelut saman katon alta. Siihen asti ota yhteyttä Lafoyn myyntiin tästä linkistä.

Yrityskaupan myötä yhtiö pystyy toimittamaan entistä kattavammat ratkaisut kuvaus- ja esitystekniikan suuriinkin projekteihin.

Lafoy on vuonna 2004 perustettu yritys, joka maahantuo laadukkaita valaisuun liittyviä tuotteita, ja on studio-, näyttely- ja esiintymistilojen sekä tapahtuma-areenoiden valaistuksen merkittävä toimija Suomessa. Lafoy toimittaa ja asentaa kokonaisuudet ripustuksesta ja valaistuksesta aina äänentoistoon sekä ohjausjärjestelmiin.

Fuusion myötä on kauttamme saatavilla valaisu ja esitystekniikan palvelut, tuotteet ja huolto. Laadukkaat tuotteet tarjoaa mm. Arri, Ayrton, PROLIGHTS, Velvet Light ja monta muuta.

arri_skypanel_x

 

 
Avecom Suomilammi ja Lafoy yhdistyvät 1.9.2024 alkaen jonka jälkeen saat kaikki palvelut saman katon alta. 
 
Yrityskaupan myötä yhtiö pystyy toimittamaan entistä kattavammat ratkaisut kuvaus- ja esitystekniikan suuriinkin projekteihin.
 
Oy Lafoy Ltd on vuonna 2004 perustettu yritys, joka maahantuo laadukkaita valaisuun liittyviä tuotteita, ja on studio-, näyttely- ja esiintymistilojen sekä tapahtuma-areenoiden valaistuksen merkittävä toimija Suomessa. Lafoy toimittaa ja asentaa kokonaisuudet ripustuksesta ja valaistuksesta aina äänentoistoon sekä ohjausjärjestelmiin.
 
Fuusion myötä on kauttamme saatavilla valaisu ja esitystekniikan palvelut, tuotteet ja huolto. Laadukkaat tuotteet tarjoaa mm Arri, Ayrton, PROLIGHTS, Velvet Light ja monta muuta.
 
Lue lisää ja ota yhteytta Lafoyn myyntiin tästä linkistä.


Arri tuotteet
 

Ayrton tuotteet
 

PROLIGHTS tuotteet
 


Velvet Light tuotteet