Schneider-Kreuznach verkkokauppatuotteet löydät täältä

Vuonna 1913 Bad Kreuznachissa, Saksassa perustettu mekaaninen kauppa optisten linssien valmistukseen, Jos. Schneider Optische Werke GmbH, on tänään maailmanlaajuinen markkinajohtaja korkealaatuisten linssien ja tarkkuustekniikan alalla.

Yrityksen pääbrändi on "Schneider-Kreuznach". Ryhmällä on noin 330 työntekijää maailmanlaajuisesti, joista 300 työskentelee sen saksalaisella pääkonttorilla. Schneider-konserni on erikoistunut korkean suorituskyvyn linssien sekä suodatusjärjestelmien kehittämiseen, tuotantoon ja valmistukseen teollisuuden, elokuvan ja valokuvauksen aloille. Schneider-Kreuznach edustaa jo vuosikymmeniä Saksasta peräisin olevaa johtavaa teknologiaa. Schneider-Kreuznach -brändi tunnetaan korkeasta tuotelaadusta, asiakaslähtöisyydestä ja kansainvälisyydestä optiikan alalla.

SUOSITTUJA TUOTTEITA:

Schneider Kreuznach 138mm Diopter Full +1 GEN2

  • Makrokuvat ilman erillistä makro-objektiivia
  • Ei valotuksen korjausta
  • Sopii anamorfisten ja zoom-objektiivien käyttöön

Schneider Kreuznach MPTV ND 1,2 4x5,65

  • Tarkka valotus vaihtelevissa olosuhteissa
  • Täydellinen valotuksen hallinta riippumatta aukosta tai suljinajasta

Schneider Kreuznach 138mm CIRC TRUE POL

  • Vähentää häikäisyä, sumua ja ei-toivottuja heijastuksia
  • Tarjoaa kylläiset värit ja parantaa kontrastia
  • Toimii valonjakaja- ja automaattitarkennusjärjestelmien kanssa

Miksi valita Schneider-Kreuznach?

Schneider-Kreuznach on erikoistunut elokuva- ja valokuvausalan linssien ja optisten suodattimien kehittämiseen ja valmistukseen. Schneider-Kreuznach-tuotemerkki edustaa korkeaa laatua optiikan alalla.

Lue lisää Schneider-Kreuznach:n omilta sivuilta.

Tutustu Schneider-Kreuznach-valikoimaamme ja löydä sopiva tuote tarpeisiisi. Avecom Suomilammi Oy on täällä varmistaakseen, että laitteesi pysyvät käyttövalmiina kaikissa tilanteissa!

Vuonna 1913 Bad Kreuznachissa, Saksassa perustettu mekaaninen kauppa optisten linssien valmistukseen, Jos. Schneider Optische Werke GmbH, on tänään maailmanlaajuinen markkinajohtaja korkealaatuisten linssien ja tarkkuustekniikan alalla.
 
Yrityksen pääbrändi on "Schneider-Kreuznach". Ryhmällä on noin 330 työntekijää maailmanlaajuisesti, joista 300 työskentelee sen saksalaisella pääkonttorilla. Schneider-konserni on erikoistunut korkean suorituskyvyn linssien sekä suodatusjärjestelmien kehittämiseen, tuotantoon ja valmistukseen teollisuuden, elokuvan ja valokuvauksen aloille. Schneider-Kreuznach edustaa jo vuosikymmeniä Saksasta peräisin olevaa johtavaa teknologiaa. Schneider-Kreuznach -brändi tunnetaan korkeasta tuotelaadusta, asiakaslähtöisyydestä ja kansainvälisyydestä optiikan alalla