Sigma MC-21 Mount ConverterCanon EF - L-mount adapter

Sigma MC-21 Mount ConverterCanon EF - L-mount adapter

Tuotekoodi: 085126937232

Vantaa: Kysy saatavuus
Jyväskylä: 2

Toimituskulut alkaen 9,00 €
Tai nouto myymälästä 0 €

199,90 €

247,88 € (ALV 24 %)

Sigma MC-21 Mount Converter -adapterilla yhdistät Canon EF -objektiivit L-Mount kameroihin kuten esimerkiksi Blackmagic Cinema Camera 6K FF
Sigma MC-21 sovittimen avulla yhdistät EF bajonetin objektiivit L-Mount bajonetin Balckmagic Cinema Camera 6K -kameraan ja järjestelmäkameroihin kuten Panasonic S1R ja S1. Tämän adapterin kanssa voi käyttää Sigman lisäksi muitakin EF -objektiiveja kuin Sigman. Objektiivin yhteensopivuuden näkee heti adapterissa olevan merkkivalon avustuksella. Merkkivalo kertoo myös jos objektiiville on tullut ohjelmistopäivitys.
Sigma MC-21 osaa hyödyntää kameran ominaisuuksia kuten eri valotusohjelmia, kennossa toimivaa kuvanvakaajaa sekä rajaa kuvan automaattisesti APS-C tilaan Sigman DC-objektiiveilla. Myös objektiivin EXIF-tiedot kulkevat kameran kuvatiedostoihin oikein.
Objektiivien tiedot ovat ladattuna valmiiksi adapteriin, ja tulevaisuudessa julkaistavien objektiivien tiedot ovat valmiiksi ladattuna objektiivin muistiin, joten adapteria ei tarvitse päivittää erikseen uusia objektiiveja varten.
Sigma MC-21 sisältää jalustakierteen.
SIGMA Katso myös muut SIGMA -valmistajan tuotteet
  • Tuotekoodi: 085126937232
  • Valmistaja: SIGMA