Hollyland  Solidcom C1 HUB Base

Hollyland Solidcom C1 HUB Base

Tuotekoodi: 119737

Kysy saatavuus

Toimituskulut alkaen 9,00 €
Tai nouto myymälästä 0 €

1685,48 €

2090,00 € (ALV 24 %)

HUB laajentaa Solidcom C1:n mahdollisuuksia edelleen AB-ryhmäpuheluilla, UAC:lla (USB-ääniluokka), yhden näppäimen ilmoitustoiminnoilla ja jopa 3 järjestelmän kaskadointimahdollisuudella IP-verkon, 2W- tai 4W-liitäntöjen kautta.

HUB-tukiaseman avulla tiimi voi pitää yhteyttä myös liikkeellä, sillä se on akkukäyttöinen ja tarjoaa 1 000 jalan lähetysalueen ja kaksi viestintäkanavaa tiimille.

UAC suoria puheluita varten pilvipalavereihin Yhdistää etä- ja in-person-tiimisi saumattomasti yhteen ja edistää tiimin vuorovaikutusta ja luovuutta missä tahansa työskenteletkin.

Esillä olevan UAC-toiminnon (USB Audio Class) ansiosta HUB voi liittyä mihin tahansa pilvipalaveriin milloin tahansa, joka on käynnissä ZOOM-, SKYPE- tai kokousohjelmissa tai muissa kokousohjelmissa, C-tyypin yhteyden kautta henkilökohtaiseen tietokoneeseesi.

Multiple Ways to Charge Up the HUB Base

NP-F-akut
V-kiinnitys tai G-kiinnitys
Tasavirta
Solidcom C1 HUB -alustassa on kolme lokeroa, jotka mahdollistavat useiden akkujen virransyötön kahdesta NP-F-akusta ja/tai yhdestä V-Mount- tai G-Mount-akusta (paketin valinnan mukaan).
* **Huomautus: ***Solidcom C1 -paketti ei sisällä HUB-jalustan akkuja.

Multiple Systems Cascade Connection Solidcom C1 HUB -alustaan voidaan liittää useita järjestelmiä laajempien viestintätarpeiden täyttämiseksi. Se voidaan kaskadoida jopa 3 järjestelmän kanssa IP-verkkojen kautta, ja se tarjoaa 2/4-johtimiset äänitulo- ja -lähtöliitännät. Voit helposti ketjuttaa niin monta järjestelmää kuin tarvitaan paikan päällä monimutkaisten tosielämän toimintavaatimusten täyttämiseksi.

HUB-asema on suunniteltu yhden näppäimen "ANNOUNCE"-toiminnolla. Aktivoimalla toiminnon järjestelmä mykistää kaikki kuulokkeet, jolloin koko miehistö kuulee HUB-tukiasemalta tulevat suorat ohjeet tai komennot hätätilanteessa.

HOLLYLAND Katso myös muut HOLLYLAND -valmistajan tuotteet
  • Tuotekoodi: 119737
  • Valmistaja: HOLLYLAND