Sony 64GB XQD G sarjan Muistikortti 440Mb/s

Sony 64GB XQD G sarjan Muistikortti 440Mb/s

Tuotekoodi: QDG64F.SYM

Kysy saatavuus

Toimituskulut alkaen 9,00 €
Tai nouto myymälästä 0 €

164,00 €

203,36 € (ALV 24 %)

Erittäin suuren kirjoitus- ja lukunopeuden ansiosta tämä ammattilaistason muistikortti on täydellinen kumppani nopeaan still-kuvaukseen ja 4K-videokuvaukseen.
Ota kaikki irti sarjakuvauksesta
Erittäin suuren kirjoitusnopeuden ansiosta Sonyn XQD G -sarjan muistikortit ovat ihanteellisia jatkuvaan RAW-sarjakuvaukseen huipputason järjestelmäkameroilla.
Ikuista enemmän tärkeitä hetkiä
Sonyn XQD G -sarjan muistikorttien nopeus on kameran kuvausnopeuden tasolla, joten puskurimuistin puhdistus sujuu nopeammin. Voit ikuistaa tärkeät hetket ja käyttää jatkuvaa kuvausta myös huipputason järjestelmäkameroilla.
Luotettava 4K-videotallennus
Sonyn ainutlaatuinen tieto-ohjain takaa vakaan 4K-videotallennuksen kaksisuuntaisella yhteydellä yhteensopivissa kameroissa.
Erittäin kestävä kotelon rakenne
Sonyn ainutlaatuiset tekniikat lisäävät kotelon ja koko kortin kestävyyttä. Lisäksi upotetut liittimet ovat suojassa vaurioilta, pölyltä ja staattisen sähkön purkauksilta ja toimivat luotettavasti myös haastavissa olosuhteissa.
Suunniteltu ammattikäyttöön
Sonyn XQD-muistikortit ovat iskun- ja magneetinkestäviä ja antistaattisia, minkä lisäksi ne on suojattu rikkoutumiselta. Ne toimivat täydellisesti myös äärilämpötiloissa ja UV-säteille ja lentokentän läpivalaisukoneille altistettuina. Pitkäkestoiseen ammattikäyttöön suunnitellut Sony XQD -kortit ovat luotettava tallennustapa kaikissa kuvaustilanteissa.
SONY Katso myös muut SONY -valmistajan tuotteet
  • Tuotekoodi: QDG64F.SYM
  • Valmistaja: SONY