Zhiyun Crane 4 Combo
Zhiyun Crane 4 Combo
Zhiyun Crane 4 Combo
Zhiyun Crane 4 Combo

Zhiyun Crane 4 Combo

Tuotekoodi: 124317

Kysy saatavuus

Toimituskulut alkaen 9,00 €
Tai nouto myymälästä 0 €

650,00 €

806,00 € (ALV 24 %)

Zhiyun Crane 4 Combo tarjoaa erinomaisen käsiteltävyyden. Tämä gimbaali on muotoiltu ergonomiaa silmälläpitäen, se on kevyt, mutta huippuluokan tuote.
Jokaiseen moottoriin lisätyt tasapainon merkkivalot muistuttavat ajoissa tarkasta tasapainon kalibroinnista. Zhiyun sisältää innovatiivisen pikalukitusmoduulin, joka integroi vaaka- ja pystysuuntaisen lukkorakenteen, mikä mahdollistaa vaivattoman vaihtamisen natiivien maisema- ja muotokuvatilojen välillä.

Säädettävä sling-kahva (sis. combo-versiossa) yhdistettynä joustavaan rannetukeen (sis. combo-versiossa), joka tukee kulman hienosäätöä, vähentää merkittävästi kuvaamisen väsymistä ja antaa samalla tarkemman liikkeen hallinnan. Pidennettävää sling-kädensijaa (mukana combo-versiossa) voidaan säätää gimbalin keskiakselille, mikä mahdollistaa helpon vaihtamisen sling-tilan ja kahden käden tilan välillä.
Kahvassa oleva 1/4" ruuvinreikä avaa lisää valojen ja lisävarusteiden yhdistelymahdollisuuksia.

Sisäänrakennettu 10W:n täyttövalo lisää laadukkaan kuvauksen kannettavuutta, mikä tuo sinulle kevyemmän kokemuksen kuin koskaan ennen ammattimaisen LED-valaistuksen kanssa.

Crane 4 tukee Bluetooth-sulkimen ohjausta valtavirran kameroiden kanssa. Voit käynnistää/pysäyttää tallennuksen tai valokuvaustoiminnot tallennuspainikkeella, jolloin koet saumattoman kuvauksen kuin koskaan ennen.

1,22-tuumainen värikosketusnäyttö tukee monipuolista säätöä ja sisältää sisäänrakennettuja ominaisuuksia, kuten liikkeen aikakuvauksen, kohottaen luovuuttasi sormenpäillä. Varustettu silikonisuojahylsyllä, joka vähentää akselivarsien kulumista gimbalia kannettaessa.
Mukana magneettinen kiristysavain, joka auttaa jokaisessa kuvaussessiossa.

Laukaisupainike ja etusäädin tukevat mukautettavaa parametrien säätöä, kuten ISO-, suljin- ja aukkomäärää sekä tarkennusmoottorin ja kardaanitilan ohjausta, mikä tekee luovasta prosessista intuitiivisemman ja kätevämmän.

Crane 4 voidaan yhdistää runsaaseen valikoimaan ammattikäyttöön tarkoitettuja lisävarusteita, mikä luo kattavan luovan ekosysteemin, joka mahdollistaa erinomaisen etävalvonnan ja yhteisen luomisen. Sisäänrakennetut kaksoisseurantatarkennusportit mahdollistavat tarkan tarkennuskokemuksen ulkoisten kaksoisservotarkennusohjainten avulla. Yhdessä Transmount-kuvansiirtojärjestelmän kanssa voit tarkentaa ja zoomata samalla, kun seuraat otoksia suorassa lähetyksessä, jolloin saat seuraavan tason kuvamateriaalia, jossa on parannettua syvyyttä ja dynamiikkaa.

Neljä 18650 mAh:n akkua tukevat vakaasti koko päivän kuvaamista. PD-pikalataus lataa akun täyteen vain 1 tunnissa ja 50 minuutissa.
Nauti keskeytymättömästä inspiraatiosta, kun lataat ja kuvaat samanaikaisesti ja nautit saumattomasta ja vakaasta luovasta matkasta.

Paketti sisältää: 1x Crane 4 Gimbal 1x Kantokahva (mukana Combo-versiossa) 1x Rannetuki (mukana Combo-versiossa) 1x Pöytäjalusta (WB2) 1x Säilytyslaukku 1x Kameran tukijalusta 1x Objektiivin tuki 1x Kaksikerroksinen pikalukituslevy 1x Heijastin 1x 3/8" ruuvi 3x 1/4" ruuvi 1x 1/4" jakoavain 1x Sonyn ohjauskaapeli C-tyyppi-C Multi-USB:hen 1x Canon ohjauskaapeli-1 1x Canon ohjauskaapeli-2 1x Panasonicin ohjauskaapeli 1x C-tyypin USB-kaapeli 1x Pikaopas
Katso myös muut ZHIYUN -valmistajan tuotteet
  • Tuotekoodi: 124317
  • Valmistaja: ZHIYUN