SWIT logo

Swit verkkokauppatuotteet löydät täältä

SWIT Electronics Co., Ltd. perustettiin vuonna 1996, ja se on erikoistunut pro-video- ja cine-tuotteisiin, ml 4K / UHD-kamera- / studionäytöt, langaton videolähetys, Pro-kameran akut, laturit ja virtaratkaisut, kameravalot ja studiovalaistus.

SWIT:n pääkonttori sijaitsee Nanjingissa, Kiinassa, ja SWIT:n eurooppalainen alayhtiö sijaitsee Nordrhein-Westfalenissa, Saksassa; SWIT America -tytäryhtiö sijaitsee Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.  SWIT omistaa itsenäisen tutkimus- ja kehityskeskuksen ja sille on myönnetty yli 50 kansainvälistä patenttia.

SWIT on saavuttanut maailmanlaajuisesti suuren maineen erinomaisista ja innovatiivisista tuotteistaan videoammattilaisille.

SWIT tuotantomonitori Avecom Suomilammilta

Suosituimmat SWIT-akkumallit:

SWIT S-8U63:

  • Korkea kapasiteetti ja pitkä käyttöaika
  • Yhteensopiva monien laitteiden kanssa

SWIT S-8073N:

  • Innovatiivinen tekniikka varmistaa vakaa virransyöttö
  • Kestävä rakenne ja helppo käytettävyys

SWIT S-8972:

  • Kompakti ja tehokas virtalähde
  • Nopea lataus ja pitkä käyttöikä

Miksi valita SWIT?

SWIT-akkujen ja virtalähteiden tuotteet ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja suorituskyvystään. Ne tarjoavat luotettavan suorituskyvyn kaikille laitteillesi, olipa kyseessä sitten kamera, valaisin tai muu sähköä vaativa laite.

Lue lisää SWIT:n omilta sivuilta.

Tutustu laajaan SWIT-valikoimaamme ja löydä sopiva SWIT-tuote tarpeisiisi. Avecom Suomilammi Oy on täällä varmistaakseen, että laitteesi pysyvät käyttövalmiina kaikissa tilanteissa!

Suosituimmat SWIT-akkumallit:
 
SWIT S-8U63:
 
Korkea kapasiteetti ja pitkä käyttöaika
Yhteensopiva monien laitteiden kanssa
SWIT S-8073N:
 
Innovatiivinen tekniikka varmistaa vakaa virransyöttö
Kestävä rakenne ja helppo käytettävyys
SWIT S-8972:
 
Kompakti ja tehokas virtalähde
Nopea lataus ja pitkä käyttöikä
Miksi valita SWIT?
 
SWIT-akkujen ja virtalähteiden tuotteet ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja suorituskyvystään. Ne tarjoavat erinomaisen virtalähteen kaikille laitteillesi, olipa kyseessä sitten kamera, valaisin tai muu sähköä vaativa laite.
 
Tutustu laajaan SWIT-valikoimaamme ja löydä täydellinen virtalähde tarpeisiisi. AVECOM on täällä varmistaakseen, että laitteesi pysyvät käyttövalmiina kaikissa tilanteissa!