Uudet videomatriisit 12G-SDi liitännöillä, saatavana 10x10, 20x20 ja 40x40 -mallit

Julkaistu: 14.04.2023

Blackmagic Design uudet videomatriisimallit  toimivat maksimissaan 12G -SDI ultraHD signaaleilla, mutta toimivat luonnollisesti myös HD -signaaleilla. Uusissa matriiseissa on kaikissa tuloissa re-clocking -tahdistus, mikä parantaa myös sdi -signaalin laatua. 12G SDI -liitännöillä varustettuja malleja on nyt saatavana kolme versiota: Videohub 10x10 12G, Videohub 20x20 12G ja Videohub 40x40 12G. 

Etupaneelista reititykset onnistuvat helposti painikkeilla ja LCD-näytön avulla. LCD:stä voi kätevästi esikatsella videotuloa ennen reititystä. Etupaneeli on samanlainen kuin Videohub Master Control Prossa, ja siinä on pyörivä nuppi selaamista varten. LCD -näytön avulla voidaan myös muuttaa asetuksia. Lisäksi hallintaan on erillinen  hallintasovellus tietokoneeseen.

Uudet mallit tulevat saataville pian.

Katso Videohub tuotteet kaupassamme

Sisäänrakennetun LCD-näytön ansiosta Blackmagic Videohub 12G voi näyttää asiakkaille live-videota kaikista reitittimen tuloista. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat nähdä kaikki reitittimen tulot suorana videona ennen kuin asiakkaat vaihtavat reittiä. Live-videon alla on myös tunnisteita, joiden avulla on helppo tunnistaa asiakkaiden katselemat tiedot. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat vierittää ylös ja alas reitittimen lähteitä aakkosjärjestyksessä ja nähdä jokaisen tulon suorana videona, vaikka tulot olisivatkin eri videostandardeja. Kuvittele selaavasi niiden yhteyksiä samalla kun katselet niitä suorana videona LCD-näytöltä. Lisäksi kannettavissa laitteiden telineissä, joissa tilaa on rajoitetusti, visuaalinen reititys tarkoittaa, että asiakkaat voivat nähdä videotulot ilman ulkoista SDI-näyttöä.