Avita AudioVisual Expo 2023 -messut lähestyvät!

Julkaistu: 25.09.2023

Osallistu kanssamme Pohjoismaiden merkittävimpään audiovisuaalisen alan ammattitapahtumaan ja varaa kalenteriisi aikaa ke-to 11.-12.10.2023 messuilla käyntiin.

Avecom Suomilammilla ja Lafoylla on yhteinen messuosasto. Osastollamme 1C1 esittelemme mm. cine-, livetuotanto- ja valaisutuotteita. Vertaile mm. 4K PTZ -kameroita referenssimonitorilta, kokeile auto tracking -ominaisuuksia, testaa Blackmagic-livetuotantolaitteita ja tutustu eri valmistajien uusiin tuotteisiin! Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä testaamaan Birddogin, Canonin, Panasonicin ja Sonyn PTZ-huippumallien käyttäytymistä samalla Skaarhojn ohjaimella (viime hetken muutokset mahdollisia). Esillä on myös 2x2 -videoseinä. Paikalla edustajia mm. Swit-, Birddog-, Hollyland- ja Haivision -valmistajilta.

Myymme myös messudemot juikeilla alennuksilla!

Samalla lipulla pääset tutustumaan myös emoyhtiömme FSM:n osastoon FinnSec-messuilla.

Rekisteröidy messuille veloituksetta osoitteessa
AudioVisual Expo 11.-12.10.2023 | Messukeskus

Messut avoinna:
keskiviikkona 11.10. klo 9-16
torstaina 12.10 klo 9-16

Paikka: Helsingin Messukeskus

Avita AudioVisual Expo 2023 -messut lähestyvät! Osallistu kanssamme Pohjoismaiden merkittävimpään audiovisuaalisen alan ammattitapahtumaan ja varaa kalenteriisi aikaa ke-to 11.-12.10.2023 messuilla käyntiin. 
Avecom Suomilammilla ja Lafoylla on yhteinen messuosasto. Osastollamme 1C1 esittelemme mm. cine-, livetuotanto- ja valaisutuotteita. Vertaile mm. 4K PTZ -kameroita referenssimonitorilta, kokeile auto tracking -ominaisuuksia, testaa Blackmagic-livetuotantolaitteita ja tutustu eri valmistajien uusiin tuotteisiin! Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä testaamaan Birddogin, Canonin, Panasonicin ja Sonyn PTZ-huippumallien käyttäytymistä samalla Skaarhojn ohjaimella (viime hetken muutokset mahdollisia).
 
Samalla lipulla pääset tutustumaan myös emoyhtiömme FSM:n osastoon FinnSec-messuilla:
 
Rekisteröidy messuille veloituksetta osoitteessa